Hlavní obsah
Článek

Do filmu Bastardi: Reparát zapůjčil svoje legendární zelené tílko, v němž v roce 2017 díky prezidentské milosti opustil věznici. Nejznámější český vězeň Jiří Kajínek tak byl čestným hostem premiéry. "Nic jiného s filmem společného nemám. Neznal jsem ani režiséra Tomáše Magnuska, ale známe se ještě z dětství s jeho tátou," upřesnil pro Super.cz.

Do Slovanského domu doprovodila Kajínka jeho přítelkyně, psycholožka Magda Gubová. Zajímalo nás, zda hodlají svůj vztah dál posunout a v plánu je třeba žádost o ruku. "Všechno bude. Ale zatím paní doktorka říká, že nikam nespěcháme. Je to v pohodě. Na zakládání rodiny nemyslím, už je mi hodně let a to už se nehodí," smál se. "Žijeme nádherný pohodový život, žijeme si tak, jak chceme, na nic se neohlížíme. Jsme spokojení," dodal.

A z čeho vlastně Kajínek žije? "Praticky nic nedělám. Mám nějaké úspory, ještě letité," vysvětloval, že partnerka ho živit nemusí. Během pobytu ve vězení si nevydělal nic, protože nepracoval. Proč, to vysvětlil v našem videu. A vzhledem k tématu filmu zavzpomínal i na svá vlastní školní léta. A čím se baví ve svém volném čase? "Chodím hrát poker na pokerové turnaje, chodím na ryby, na střelnici, máme úžasného psa, takže ho venčím. Sleduji i sociální sítě a občas natočím nějaké video na Youtube," vypočítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám