Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meteoroložka Dagmar Jandová proslula především díky vědomostnímu pořadu Na lovu, nyní ji diváci vídají také v novince s názvem Superlov na Nově. Národ jí neřekne jinak než Kvízová dáma. Televizní lovkyně přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího do pořadu Superchat, aby poodhalila více ze svého pracovního i soukromého života.

Své znalosti získala díky studiím biologie a zeměpisu a také tím, že vždy velmi ráda sledovala vědomostní soutěže. Do pořadu Na lovu a do Superlovu se dostala díky castingu.

Byla jsem oslovena lidmi z TV Nova, dostala jsem ukázku anglické verze a jestli bych nechtěla zkusit konkurz. Přišlo mi, že je to těžké, že by to nebylo pro mě, ale zkusila jsem vyplnit nějaké testy, nějaké kamerové zkoušky a ono to vyšlo,“ svěřila se v průběhu našeho rozhovoru.

Především rodina má z její televizní kariéry velkou radost a nebýt jejích dětí, možná bychom ji dneska ani jako Kvízovou dámu neznali.

Já mám dvě dcery a ty jsou z toho nadšené. Ony vlastně daly ten podnět k tomu, ať to zkusím, ať tam jdu na ty kamerové zkoušky. Dcery jsou nadšené z celé té situace, z ostatních lovců a že jsem se toho zúčastnila.“

Jablko v jejich rodině nepadlo daleko od stromu, obě dcery Dagmar Jandové prý mají na svůj věk velké znalosti. „Také se zajímají o všechno možné. Starší dcera se dostala na osmiletý gympl a přehled má, jsem spokojená,“ doplnila.

Co jí ale dává při natáčení oblíbeného pořadu naopak pořádně zabrat? To i další informace o oblíbené Kvízové dámě, tedy Dagmar Jandové, se dozvíte v našem novém Superchatu, který si můžete pustit ve videu v článku nebo si ho poslechnout ve všech podcastových aplikacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám