Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr zpěváka Jana Bendiga (30) Marsell Bendig (24) vyhrál Českého lva v kategorii nejlepší vedlejší mužský herecký výkon, který předvedl ve filmu BANGER. Není tak divu, že obdrženou sošku pořádně oslavil.

„Přišel brácha, přišli kamarádi, šli jsme na afterparty, tak si to umíte představit, jak se slaví. Bylo šampaňské, míchané drinky, bylo to velké. Přišel jsem domů druhý den v 11 dopoledne,“ svěřil se se smíchem Super.cz.

Výhrou na sebe upoutal pozornost i na sociálních sítích. Marsell je aktuálně nezadaný, díky tomuto prestižnímu ocenění ale náhle nemá o nabídky na rande nouzi. „Třeba před rokem mě ještě nikdo nechtěl a teďka mi chodí takový zprávy na Instagramu, že si říkám, co se stalo.“

Na rande domluvené na sociální síti by ale herec nešel a ani na pozvánky neodpovídá. „Ne, to vůbec. To je trochu mimo mě. Radši preferuji to, že se někde seznámím osobně a potom to funguje, ale takhle ty sociální sítě, to není nic pro mě.“

Marsella brzy uvidíme v novém seriálu televize Prima s názvem Banáni. V jaké roli se představí divákům tentokrát? "Jsem rapper, a takový drogový poradce. Vidíte, že mám fejkové tetování, šperky. V obchodě, ve kterém se nacházíme, se najdou drogy a kluci, co to najdou, se ode mě budou snažit dostat informace, jak to prodat,“ dodal Marsell Bendig přímo na natáčení nového seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám