Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) se navzdory očekávání neúčastnil nedělního předávání Oscarů. Učinil tak i přesto, že jeho loňský dlouho očekávaný návrat s názvem Top Gun: Maverick byl nominován celkem v šesti kategoriích včetně nejlepšího filmu roku. Podle zdroje britského Daily Mailu se chtěl herec vyhnout nepříjemnému setkání se svou bývalou manželkou Nicole Kidman (56).

Zdá se, že exmanželé se vzájemně a cíleně vyhýbají tomu, aby se někde potkali... Zatímco Tom se v únoru ukázal na jedné významné předoscarové akci, jeho ex chyběla. Steven Spielberg na ní prý Cruisovi mimo jiné řekl, že Maverickem ‚zachránil Hollywoodu zadek‘, když opět dokázal přimět lidi chodit do kina. Nyní tomu bylo přesně naopak. Na Oscarech zazářila Nicole vedle svého současného muže Keitha Urbana a Tom raději nejočekávanější filmový večer v roce vynechal.

Dvojice se přitom rozvedla již před více než dvaceti lety, ačkoli ne zrovna v přátelském duchu. Zde zřejmě neplatí, že čas vše zahojí a na to špatné se zapomene. Jeden z kdysi nejkrásnějších hollywoodských párů se rozešel v roce 2001 údajně proto, že Nicole odmítala vstoupit do scientologické církve.

Ze stejných příčin přitom ztroskotalo i hercovo druhé manželství s Katie Holmes. V obou případech navíc ve svazku figurovaly i děti – s Nicole si Tom adoptoval syna Connora (28) a dceru Isabellu (30) a s Katie má dnes již šestnáctiletou Suri.

Přestože zdroje z Cruisovy strany tvrdí, že jeho neúčast nebyla osobní a šlo pouze o ‚neshody v plánování‘, exmanželé nebyli na stejné akci spatřeni údajně už celé roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám