Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) už nejednou ukázala, že je ženou činu. A tentokrát jde ještě dál, než jí možná stačí síly. Rozčilila ji podle ní nejspíš bulvárem smyšlená kauza nevěry partnera Agáty Hanychové (38) Mirka Dopity. „Ublížili Agátě, jejímu příteli a mému vnukovi. Přesáhlo to všechny meze. Brzy podáme žalobu,“ řekla Super.cz Žilková.

„Celá ta věc s Mirkem je postavená na tom, že si měl dopisovat se slečnou na Facebooku. Ten profil je ale falešný. Sama to zažívám, když se za mě na sociální síti někdo vydává a komunikuje za mě s mými kolegy. Pak se cítím trapně, když se dozvím, co jim mým jménem píše. Ani já ani Mirek přitom Facebook nemáme,“ dušuje se herečka, která právě s Karlem Janákem dotočila pohádku O dvanácti měsíčkách.

Dopita prý byl mobilem vylákán na pracovní schůzku, o sexu neměla být žádná řeč. „O nic víc vážně nešlo. Už navíc víme, že číslo telefonu má patřit člověku blízkému bulváru. Novináři přitom tvrdili, že měli být pouze upozorněni onou slečnou, a proto na něj čekali v jejím domě. Už se nezmínili o tom, že tu rádoby kauzu nejspíš spolu vytvářeli,“ zlobí se Veronika.

Její budoucí zeť včera pro Agátu tajně připravoval obří narozeninovou párty s kapelou a padesáti hosty a na zadním sedadle měl pro svou lásku dort ve tvaru luxusní kabelky. Žilková je i proto přesvědčená o tom, že by v ten den Dopita takové svinstvo Agátě neudělal. „Všichni občas zahýbají, ale takhle hloupě snad nikdo. Kdyby to udělali chytře, nachytají ho, až bude odcházet a ne při příchodu. Nedivím se mu, že utekl. Taky bych vzala nohy na ramena před tolika novináři,“ myslí si Žilková, která právě dotočila i speciální díl Vyprávěj, v kterém měla svatbu.

Dceři Hanychové prý stála po boku, když jí novináři zprávu o Dopitově údajné nevěře volali. „Znám to sama. Před čtyřmi lety napsali, že Stropnický spí s Cibulkovou a Havlovou. Říkám: ať si nás nachytají, když budeme nevěrní, ale nesmí si to vymýšlet a inscenovat to,“ zlobí se herečka.

Agáta podle jejích slov měla událostí zkaženou celou oslavu. „Klepala se, bylo jí strašně. A Kryšpín celé odpoledne probrečel, protože cítil, že mamince není dobře. Nechci, aby mu takhle ubližovali. Tvrdím, že bulvár má podíl na pádu Ivety Bartošové. Teď má ale smůlu, protože za Agátou stojí celá naše rodina a budeme ji bránit,“ dodala rozhodně hvězda právě vysílaného seriálu První krok.

Reklama

Další články

Načítám