Hlavní obsah
Článek

Dárky pro tátu Felixe Slováčka (80) k osmdesátinám? Anna Slováčková (28) vlastně netuší, čím by ho mohla potěšit kromě toho, že vystoupí na jeho narozeninovém koncertě. "Je to strašně těžké. Má všechno, a co nemá, dostane. Přijít s něčím, co by bylo opravdu wow, je podle mě nadlidský úkol," krčila rameny zpěvačka. Probrala s námi i to, že nechce, aby byl její partner jako táta.

"Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela, ale nakonec jsem si řekla, že stejně bude nejlepší, když se sejdeme na nějakou večeři nebo oběd v základním rodinném složení a společně strávíme nějaký čas," uvažuje Anička, která si sama velké slavení na rozdíl od otce moc nepotrpí. "Moc to nedávám, potřebuju jen své blízké lidi. Táta je jeden z mála v naší rodině, kdo má takové obří oslavy rád," připustila.

Prozradila také, čím táta nejvíc potěšil ji. "Určitě třeba společnou dovolenou, když si udělal čas a jeli jsme k moři i s bráchou a jeho dvěma dětmi. To byla taková čistá radost a oslava života. Ale mám radost, i když mi jen tak zavolá, jestli nechci jít na polévku do naší oblíbené vietnamské restaurace. Já na hmotné dárky moc nejsem. Možná i víc ocením vlastnoručně vyrobené zvířátko z kaštanů," vysvětlovala.

A jak to má v partnerských vztazích? "Říká se, že si žena vybírá partnera podle svého otce, a ne vždycky je to správně, protože si nosíme z rodiny vazby, které u toho partnera nechceme, protože nám nedělají úplně nejlépe. Snažím se toho vyvarovat. Ne, že bych nechtěla, aby můj přítel byl v něčem jako táta, protože na tátovi obdivuju spoustu jeho vlastností, ale mám taky ráda spoustu jiných vlastností, než má on. Ale co se dárků týče, mám od přítele ráda pozornost, když třeba jede domů a vzpomene si, jakou kytku mám ráda a koupí mi ji," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám