Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) musí v posledních dnech zažívat pěkně krušné chvíle. Nejenže se věčně zaměstnaná rebelka stará o svého osmiměsíčního syna Kryšpína, ale jak to tak vypadá, momentálně řeší nemilé osobní zjištění. Její snoubenec Miroslav Dopita (28) ji s největší pravděpodobností podvádí.

Otec roztomilého Kryšpína si podle Blesku domluvil na internetové seznamce rande. Slečna Michaela, s níž se chtěl Dopita pobavit, to ihned poté, co soudě podle fotky zjistila, že se jedná právě o partnera Agáty Hanychové, redakci oznámila.

„Nabídla jsem mu schůzku ještě ten den odpoledne v pražské Libni, s čímž on nadšeně souhlasil,“ řekla Michaela, která redakci poskytla smsky, které si s Dopitou vyměňovala. Kromě domlouvání schůzky v nich sexuchtivý muž prosil o odvážné fotografie.

Dopita, který na seznamce vystupoval jako Matyáš, ve středu odpoledne dorazil na místo určení. Už z jeho chování bylo zřejmé, že je krapet nervózní. V černém oblečení a s brýlemi na obličeji před vchodem zavolal dívce, která mu otevřela. Když vstoupil do domu a ocitl se před dveřmi jejího bytu, nečekal, že se místo sličné děvy setká s reportéry Blesku. Když je spatřil, dal se na útěk.

A co na to Agáta? „K tomu se nechci ani vyjadřovat. Mirek mi říká, že na tu adresu jel proto, že ho tam vylákalo nějaké neznámé číslo. A on myslel, že se jedná o práci. Stojím při něm a stoprocentně mu věřím. Mám za to, že to na něj narafičila jeho bývalá manželka, která nám dělá problémy od počátku našeho vztahu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám