Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímků Alice Bendové (50) v plavkách není dle fanoušků nikdy dost, teď si znovu přišli na své. Krásná herečka je totiž se svým snoubencem Michalem Topolem na Kanárských ostrovech, kde relaxuje i pracuje.

„Hlásíme 28 stupňů, voda v bazénu 27 a v oceánu asi 20. Koupeme se každý den. Je to sice opět napůl pracovní dovolená, ale na pláž si čas vždy najdeme,“ napsala Alice fanouškům.

„Paní Bendová, nehledáte prosím zahradníka do vašeho apartmánu na Tenerife?“ zeptal se jeden z obdivovatelů. „Fajn baba a ještě takový tělo! Vražedná kombinace! Škoda, že jsem heterosexuální,“ napsala s úsměvem herečka Tereza Brodská (55). „Krásná jsi. A krása kolem tebe,“ lichotila Alici kamarádka Kateřina Hrachovcová (49).

Na oné kráse se odráží i hereččin životní styl, ani na dovolené nevynechá pravidelný pohyb. „Dneska jsem do toho šlápla, dala jsem 9 km běhu. Trochu jsem podváděla a do kopců jsem chodila,“ popsala s úsměvem.

Alice se v poslední době aktivně věnuje realitám. A zdá se, že se jí v tomto oboru velmi daří. „Jeden byt je prodaný, další dva čekají. Jeden má už rezervaci a byt v Mostě je stále volný. Je to z důvodu, že chci nainvestovat na Kanárech do něčeho většího. Jinak bych se toho nezbavovala," řekla nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám