Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová (33) se ještě nedávno potýkala se zdravotními problémy, které jí znemožňovaly cestovat. Nyní je už ale všechno na dobré cestě a krásná blondýnka vyrazila za teplem do exotiky.

S dcerou Ellou, která v květnu oslaví dva roky, si konkrétně užívá pohodu na Maledivách. Malá Ella je ostatně u moře jako doma. Se svým tatínkem Miroslavem Dubovickým a jeho bratrem, dvojčetem Martinem už dováděla na plážích v Dubaji.

Samotná Kopřivová vystavila svou parádní postavičku v plavkách. A jak je vidět, pořád si udržuje míry modelky. S partnerem Mirkem je sice už nějaký ten pátek zasnoubená, ale do vdavek se zatím nežene. A prý jí to vůbec nevadí.

„Nejsem typ ženy, která by byla poblázněná do vdavek. Nikdy jsem se do toho nehnala. Zařizování svateb, oslav, to jde trošku mimo mě, nepotřebuju se do toho hnát. Prstýnek mám, ono to nějak bude. Ale aktuální téma to není,“ řekla Super.cz nedávno Kopřivová, jež je především spokojenou maminkou. Dříve také čtyři roky chodila s hokejistou Jaromírem Jágrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám