Hlavní obsah
Článek

U jordánské královské rodiny se letos očekává hned několik velkolepých svateb. První z nich se odehrála o uplynulém víkendu v Ammánu. Okouzlující nevěstou byla princezna Iman (25), jež je druhorozeným potomkem královny Raniji (51) a krále Abdalláha II. (60). Jejím vyvoleným se stal o dva roky starší, původem venezuelský finančník Jameel Alexander Thermiotis.

Okouzlující nevěsta se pro svůj velký den rozhodla pro bílé šaty s krásnými krajkovými detaily, model byl šitý na míru od značky Dior. Ve vlasech pak měla maminčin diamantový diadém a tylový závoj rovněž zdobený krajkou. Pár si slíbil věčnou lásku před zraky rodiny a nejbližších přátel v prostorách budovy a zahrad Královského hašimovského soudu.

Svatební uličkou provedl nevěstu její starší bratr, korunní princ Husajn, který rovněž koncem loňského roku oznámil zásnuby. Má se oženit s Rajwou Al-Saif z Rijádu, a to v létě. Královské svatby v zemi pak završí i synovec krále Abdalláha II., Talal El-Saleh, se snoubenkou Danah, zasnoubil se však i jeho bratr Abdul.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám