Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka a herečka Cara Delevingne (31) prošla zřejmě největší pozitivní proměnou mezi celebritami za dlouhé roky. Poté, co na tom loni byla opravdu bídně a málem si zničila život drogami, se konečně rozhodla podstoupit léčbu, o čemž nedávno otevřeně promluvila v rozhovoru pro Vogue. Delevingne nechyběla ani na nedělním udílení Oscarů, kde svým svěžím vzhledem i úchvatnou rudou róbou všem vyrazila dech.

Jedna z nejznámějších modelek posledních let na samotném slavnostním večeru dala na odiv nohy díky vysokému rozparku. Stejně úžasně ale vypadala i o pár hodin později na Vanity Fair Oscar Party, kam zvolila bílou, částečně průsvitnou róbu s hlubokým výstřihem. Cara nikdy předtím tak bujný dekolt nepředvedla.

Lidé tak pochopitelně rozvířili diskuzi, že to nebyla jen odvykačka, co Cara v poslední době podstoupila, a mají jasno, že má ňadra zvětšená.

„Na odvykačce rostou prsa? Rezervujte mi místo, prosím,“ zní jeden z mnoha komentářů na toto téma. „Je jasné, že je má udělaná. Na přehlídkách byla vždycky skoro plochá,“ nepochybuje další čtenář. „Vypadají nepřirozeně. Nechala si je udělat na ceremoniál?“ ptá se další.

Ať už je to, jak chce, a Cara si skutečně po odvykačce udělala ještě výlet za plastickým chirurgem, jedno je jasné. Od momentu, kdy ji loni v září fotografové zastihli v žalostném stavu, jak se nemytá, rozcuchaná a jen v ponožkách potácela po ulici, prošla famózní transformací.

Reklama

Další články

Načítám