Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Salma Hayek (57) měla na oscarový ceremoniál i následný večírek půvabný doprovod. Mezi hollywoodskou smetánku vzala svou patnáctiletou dceru Valentinu.

Obě vystřídaly dvě různé róby, jednu na samotný ceremoniál, jemuž předcházelo pózování na tentokrát světlém koberci, druhou na tradiční večírek pořádaný magazínem Vanity Fair.

Co se luxusních rób týče, mají obě bohatý výběr mezi značkami jako Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta nebo Alexander McQueen, jimž šéfuje hereččin manžela a otec Valentiny, francouzský miliardář François-Henri Pinault. Ten je předsedou představenstva a generálním ředitelem společnosti Kering, pod niž zmíněné luxusní brandy spadají.

Právě značku Gucci obě ženy volily na Oscary, a zvlášť červená kombinace u diváků sklidila velký ohlas. „V 56 letech vypadá takhle a za muže má miliardáře. Salma to vyhrála!“ psala jedna z fanynek a i další lidé lichotili, jak skvěle herečka vypadá. Na ceremoniálu spolu s Antoniem Banderasem vyhlašovali Oscara za nejlepší cizojazyčný film. Sošku získal snímek Na západní frontě klid.

Vedle Valentiny má Pinault, jehož odhadované jmění činí 40 miliard dolarů, tři starší potomky, syny Françoise a Augustina a dceru Mathilde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám