Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co se Barbora Mottlová (37) slunila u moře. Teplo a dlouhé pláže už jí chyběly, a tak si dva měsíce po lednové dovolené opět zabalila kufry a odletěla do tepla. Dovolenou si sexy kráska užívá se svým přítelem.

„Jsme zase v Egyptě, je tady božsky,“ svěřila se Super.cz Bára Mottlová, která si pobyt v Hurghadě nemůže vynachválit. „Sluníčko a vitamín D je prostě v zimě nejlepší lék. Ty šedivý měsíce rychleji utečou a u moře načerpám pořádnou dávku energie,“ prohlásila blondýnka, která už pár měsíců dře na postavě pod vedením svého partnera.

A vyplácí se. Může se tak chlubit nejlepší figurou, jakou kdy měla. Tu dala nyní také náležitě na odiv, a to v rudých dvoudílných plavkách.

„Máš ten horní díl dobře? Vždyť sis dala obě ramínka na jednu stranu!!! Holka, holka, člověk tě chvíli nehlídá a chodíš jak hajdalák,“ napsal jí k fotce v bikinách kolega z divadla Petr Vacek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám