Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to k nevíře, v pátek jedna z našich světově nejúspěšnějších modelek Eva Herzigová (51) rozšířila řady padesátnic. První velkou akcí, kterou jako čerstvá jubilantka navštívila, byla Vanity Fair Oscar Party v Los Angeles, která se již tradičně pořádá po slavnostním udílení Cen akademie. A není pochyb o tom, že výběr róby ani celkový look rozhodně nepodcenila.

Kráska, která si získala v polovině devadesátek srdce tisíců mužů jako historicky první tvář kampaně na známé podprsenky, předvedla, že nejen dekolt má stále výstavní. V saténových šatech s rozparkem kopírujících postavu byla Eva ztělesněnou elegancí.

Na party se rodačka z Litvínova setkala i se svou kolegyní z dob největší slávy a další z řad supermodelek Helenou Christensen (55). Kráska, pocházející z dánské Kodaně, patřila stejně jako Eva svého času do stáje modelek Victoria’s Secret. V posledních letech však stojí spíš za fotoaparátem než před ním, ale když občas udělá výjimku a nechá se zvěčnit pouze ve spodním prádle, fanoušci zůstávají v němém úžasu.

Helena, která odstartovala svou kariéru vítězstvím v soutěži krásy Miss Dánsko v roce 1986, na událost zvolila rovněž decentní dlouhou róbu s výstřihem. Je vidět, že mnohé dnešní celebrity by se umění elegance od těchto dam mohly učit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám