Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2017 Michaela Habáňová (27) se stane maminkou. Miminko čeká s o 21 let starším hokejistou Petrem Čajánkem, s nímž už nějaký ten pátek tvoří pár. Z Čajánka bude už čtyřnásobný otec, tři děti má s bývalou manželkou Kateřinou.

„Klokan přiletí v srpnu. Na Vánoce jsme si nadělili jeden malý dáreček. Bude nás víc,“ chlubila se misska na sociální síti. Habáňová žije s Petrem Čajánkem ve Zlíně. Ač se mluvilo o tom, že stála za rozpadem Čajánkova manželství, ona sama to vždy popírala.

„Jediné, co k tomu chci říct, je, že jsem nebyla důvodem rozvodu, žádné manželství jsem nerozvrátila. Více se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekla Super.cz před časem Habáňová, která se stáhla ze společenského života a nepatří k veřejně aktivním misskám.

Ještě před Čajánkem osm let chodila s jeho synovcem Matějem. V době, kdy vyhrála Miss, prý znala jednoduchý recept na udržení vztahu. „Nechoďte s ním na společenské akce. Protože jste tam vy za hvězdu a partner žárlí. Necítí se dost jako chlap, stojí v pozadí. Najednou vidí, že vy jste něco víc, a to ego jde dolů. Hlavní je si vybudovat důvěru, aby věděl, že se nic neděje,“ radila Habáňová, jež si později našla slavnějšího partnera, než je ona sama. Petr Čajánek je trojnásobný hokejový mistr světa a držitel bronzové olympijské medaile z Turína.

Související témata:
Petr Čajánek

Reklama

Další články

Načítám