Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kordula Stropnická vůbec poprvé promluvila o svém partnerovi Damianovi. S ním sedmnáctiletá dcera Veroniky Žilkové (62) tvoří pár už více než půl roku. Doposud o něm nemluvila, pro Super.cz udělala výjimku.

"Ano, jsme pořád spolu. Už to drží docela dlouho. Je to moje první láska," prozradila Super.cz Kordula. "Byl to docela dlouhý proces. Známe se tři roky. Začalo to dětinsky s brekem, hádkami, zlomeným srdcem. Před půl rokem jsme to dali dohromady a je to hezký," upřesnila Kordula na galavečeru Clash of the Stars, kam společně s přítelem vyrazili. Damian pochází ze zámožné rodiny, prohání se autem za několik miliónů, oblečení nakupuje v nejdražší ulici v Praze.

Kordula si celý galavečer Clash of the Stars užila. "Baví mě to, přijde mi to vtipné, spoustu těch lidí znám a sleduju. Influencerský svět mě baví, ale nevím, jestli bych to úplně chtěla dělat. Profil mám ale otevřený, nabíhali mi sledující po skandálních článcích, tak jsem toho využila," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám