Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci rozhovorů po udílení Cen akademie dorazila čerstvá laureátka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli Jamie Lee Curtis na interview pro magazín Hollywood Reporter.

Šlo o interakci s diváky, kdy lidé zavolali, aby mohli herečce položit dotaz. Když se Lee Curtis dozvěděla, že rozhovor proběhne virtuálně, pořádně si naběhla. Myslela si totiž, že půjde o dotazy ze sociálních sítí, kde se mezi diskutéry vyskytuje spoustu trollů. A do těch se pustila.

„O-ou. Mimochodem virtuální lidé nedostanou ani ho*no. Nedostanou jídlo ani vodu. Jsou doma, děcka jim tam řvou, manželé je podvádějí,“ začala herečka vtipkovat. Vzápětí moderátorka uvedla paní Aniko z Maďarska. „Á, země, odkud pochází má rodina. Tony Curtis pocházel z Maďarska,“ reagovala Jamie. Pak už se ke slovu konečně dostala divačka.

„Mám pro vás skvělou zprávu, Jamie. Máme doma jídlo,“ ozvala se poté fanynka z Maďarska. Lee Curtis v tu chvíli došlo, že na druhé straně aparátu jsou skuteční lidé, ne automaty nebo trollové, a začala se omlouvat.

„Prosím vás, nebojkotujte mě kvůli tomu, že jsem předpokládala, že vás podvádí manžel. Opravdu jsem si myslela, že půjde o tweety. Ale vážně, nezničte mi tenhle moment, to bych nezvládla. Zítra klidně, ale dnes ne. Moc se omlouvám, jestli jsem vás urazila. Prosím vás, řekněte mi něco z Maďarska,“ žehlila herečka svá slova. Zde zveřejněná ukázka končí, fanynka ale nejspíš Jamie její slova odpustila.

Zlatou sošku si Lee Curtis odnesla za sci-fi komedii Všechno, všude, najednou, která bodovala v celkem sedmi kategoriích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám