Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) má ve svém útlém věku na kontě mnoho muzikálových rolí. Ačkoli by se mohlo zdát, že je dostává automaticky, opak je pravdou a účastní se nejrůznějších konkurzů. My jsme ji zastihli na castingu do připravovaného muzikálu Troja v Divadle Broadway, ve kterém by si ráda zahrála. Na otázku, jestli ještě trpí trémou, nám mladá zpěvačka odpověděla, že ne.

„Poslední dobou už mívám na konkurzech spíše takovou tu zdravou trému, nebojím se, ale jsem vždy v pohodě, když všechno klapne tak, jak si přeji, chci se svým výkonem být stoprocentně spokojená,“ svěřila pro Super.cz Natálie a zároveň dodala, že vůbec nebylo jisté, že se konkurzu zúčastní.

„Byl to trochu stres, protože jsem v průběhu druhého kola konkurzu ještě musela něco dabovat, tak jsem měla obavy, jestli to vlastně vše stihnu,” řekla. Nakonec vše dobře dopadlo a nyní již muzikálová zpěvačka čeká, jestli uspěla a připravovaném muzikálu Troja roli získá. A je nutné podotknout, že jí to na konkurzu velmi slušelo a v sexy modelu byla mezi ostatními k nepřehlédnutí.

„Naštěstí dabing proběhl rychle a konkurz do muzikálu Troja jsem opravdu na poslední chvíli stihla. Potkala jsem tam hodně svých kolegů z muzikálu Okno mé lásky. Byla bych šťastná, kdybych se producentům na nějakou roli hodila. Už nejsem ta malá holka a o své práci a rolích, které budu hrát, si rozhoduji sama. To ale neznamená, že se nezeptám na názor mamky a sestry Denisy,” dodala závěrem Natálka, která se na konkurzu potkala například s Robertem Urbanem, Jitkou Boho, Vojtou Drahokoupilem, Peterem Pechou nebo Elis Ochmanovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám