Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Spousta lidí nemá českou Paris Hilton Agátu Hanychovou (38) zrovna v oblibě. Stejně je na tom i Kryštof Mende. A tomu se po výuce bojového tance capoeiry podaří na kontroverzní modelku narazit. Snaží se ji zastrašit bojovými tanečními cviky, ale dopadne pěkně trapně!

Kryštof je moderátorem pořadu menZONE, který Prima Cool vysílá ve čtvrtek v 22:15. Náhodou si odskočí jako správný chlap do kasina, kde ho ale při čekání na kamarády neskutečně vytočí bulvární plátek, ve kterém se na každé straně píše o Agátě. „Fakt ji nemusím,“ říká s odporem Mende. A co čert nechtěl, modelka se náhle v kasinu objevila. Naštvaný Kryštof se rozhodne, že Agátě za všechny její nepříznivce ukáže, zač je toho loket.

„Začal před ní dělat bojové cviky, ale Agáta, i když se zprvu vyděsila, ho nakonec neskutečně setřela,“ tvrdí zdroj z natáčení. Prý jde o scénu s podobným koncem, jako když herec Harrison Ford už měl plné zuby natáčení Indiana Jonese, a tak svého protivníka místo namáhavého pěstního souboje na místě rovnou odpráskl. Scéna se režisérovi tak líbila, že ji ve filmu nechal, a už se stala kultovní.

Jestli zlidoví i Agátino řešení konfliktu s Kryštofem Mendem, to se teprve dozvíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám