Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) opět přidělává práci britskému bulváru. O tom, že mladší ze synů prince Charlese (63) prožívá románek se svůdnou zpěvačkou Mollie King (24), si už v Londýně štěbetají i vrabci na střeše, vždyť prominentní pár byl v poslední době několikrát viděn po nočních klubech.

Mladá umělkyně se ale ve středu pokusila spekulacím učinit přítrž. „Nechodím s ním a nejsme ve vztahu,“ napsala hvězda svým fanouškům na Twitteru. „Jsme pouze přátelé,“ doplnila.

Nutno dodat, že britská média vědí svoje a zpěvaččina slova je příliš nepřesvědčila. „Je nám to líto, ale nevěříme jí!“ napsal na svých stránkách týdeník New!.

Magazín Mr Paparazzi přitom už v pondělí přinesl zprávu, že Mollie s Harrym se domluvili, že svůj vztah udrží v tajnosti. „Harry viděl, jak těžké to bylo pro jeho bratra Williama (41) a Kate (42), když se začali scházet,“ prozradil zdroj. S Mollie se tedy rozhodli pro maximální opatrnost. „Chtějí se nadále vídat, budou to ale dělat jen v soukromých domech té hrstky přátel, kterým opravdu věří,“ dodal.

Mollie je známá hlavně z dívčí popové skupiny The Saturdays, v roce 2005 se zúčastnila britského X Factoru. O dva roky později se v téže soutěži objevila se skupinou Fallen Angelz.

Reklama

Další články

Načítám