Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to v poslední době bývá, s modely na divadelní premiéry si hosté hlavu příliš nelámou. Přestože se tentokrát většina snažila, i tak se na uvedení nové komedie Presidenti v pražském Strašnickém divadle objevila řada těch, kteří se postarali o nevšední zážitek.

Svým modelem rozhodně vynikal hudebník Varhan Orchestrovič Bauer, který do divadla sice dorazil ve vínově červeném obleku, na hlavu si ale narazil obří černou čepici s rohy. O nevšední zážitek se postarala také herečka Zuzana Velichová, známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Událost vzala opravdu vážně a do divadla dorazila dokonce v rukavičkách. V zeleném modelu však působila tak, že se na premiéru dostavila rovnou z tanečních.

Na hluboký dekolt vsadila zpěvačka Šárka Vaňková (36), která si v komedii střihne roli milenky premiéra. Po představení oblékla blyštivý top s hlubokým dekoltem, který doplnila černými džínami a sakem. Na výstřih vsadila také dcera Zdeňka Žáka. Zatímco herec po odehraném představení nahodil hnědý svetr, jeho dcera Zuzana Žáková dorazila v sexy rudém overalu, ve kterém se jí dmul hrudník.

Na červenou tentokrát vsadila i Monika Babišová, která si komedii Presidenti nenechala ujít spolu s manželem Andrejem Babišem. Ten ostatně nebyl jediným letošním kandidátem na post hlavy státu, který se v divadle objevil. Na červený koberec dorazil i Karel Diviš s partnerkou. Představení si užila také herečka Michaela Kuklová (56) nebo Kateřina Macháčková. Kdo další se na premiéře objevil se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám