Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi emotivní odchod realitního makléře Jirky Hanouska ze Survivoru nabírá na obrátkách. Ven se dostávají tajné informace, o kterých nikdo neměl ani tušení. Jirka se už během show posledních dvanáct dní v soutěži scházel s produkcí, vyhrožoval odchodem, který nakonec opravdu učinil. A po návratu ze show okamžitě povolal právníky.

Jirka ze soutěže odešel, protože mu vadilo nové genderové pravidlo, což znamenalo, že na kmenové radě nesmí vyhodit žádnou ženu. "Tohle pravidlo nabourává moji důvěru v tu hru,“ řekl Hanousek na kmenové radě. "Ano, ale je to reality show a je rok 2023, co tam máš dál?“ reagoval drsně moderátor show Ondřej Novotný (46). A v tu chvíli se Jirka rozhodl, že v soutěži dál pokračovat nebude. "Tak pokud budeme komunikovat tímto způsobem, tak tam dál nic nemám a rovnou říkám, že odstupuju,“ oznámil.

Ondřej Novotný nyní v rekapitulaci vysvětlil, co se přesně stalo. A především to, co kmenové radě předcházelo. "Jirka prý bez vědomí české strany do hry zapojil i hlavní produkci a teď všechno řeší přes právníky," překvapil Novotný. "On se odvolal k hlavní produkční, ta s ním znovu mluvila, že neexistuje kmen redaktorů, kteří ho chtějí odstranit. Ale aniž by to věděla česká strana, Jirka si domluvil nějakou návštěvu u doktora a střetl se na hodinu s hlavní šéfovou hlavní produkce, což jsem nikdy neviděl, aby si takhle někdo mohl vyskakovat,“ prozradil Novotný, který zároveň dodal, že on byl velkým fanouškem Jirky a celá produkce také, protože to byl on, který ze Survivoru dělal show, jaká má být.

Podle Novotného Jirka po návratu oslovil právníky a celou situaci řeší dál. Proto se ani nechystá na živé vysílání, o které by realitní makléř stál. "Klidně bych se společnému streamu s Jirkou nebránil, ale nevím jak teď, protože Jirka vše řeší přes právníky. Ale v podstatě porušil pravidla," dodal Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám