Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že bijec Makhmud Muradov (34) a Sabina Karásková z Love Islandu spolu něco mají, se začalo šuškat na konci minulého roku. Tehdy nám k tomu brunetka řekla: „Momentálně oficiálně žádný vztah nemám. Co můžu říct je to, že jsme se se Zbyňkem rozešli, a rozešli jsme se proto, že mi vlezl do telefonu, kde jsem měla konverzaci s Muradovem.“ Prozradila tak, jaký podle ní byl důvod, že její vztah ze Zbyňkem po skončení zmíněné reality show nevydržel.

I když se Sabina a Makhmud už společně na veřejnosti objevili, o svém vztahu stále mlčí. Teď to ale vypadá, že je to mezi nimi přeci jen vážnější. Z posledního snímku, který se objevil na profilu Sabiny na sociální síti, to vypadá, že jsou už skoro jako rodina. Snímek ukazuje idylickou chvíli páru, který se stará o malou neteř bojovníka.

Tak uvidíme, jak dlouho jim toto mlžení vydrží a zda veřejně promluví o tom, jak jim láska kvete či nekvete. Sabina se ale nechala slyšet, že by ráda poznala malou Ruminku, tedy Makhmudovu dcerku, kterou má se zpěvačkou Monikou Bagárovou (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám