Hlavní obsah
Článek

Potomci Harryho (39) a Meghan (42) se sice dočkali přiznaných titulů prince a princezny, ale na blížící se korunovaci krále Karla III. (75) pozvánku nedostali. Malí Archie a Lilibet, kterou nedávno rodiče nechali v Americe pokřtít, tak na historickém okamžiku jejich dědečka budou chybět. Harry s Meghan přitom pozvánku dostali.

Na velkolepé akci konané 6. května by přitom měla být přítomna vnoučata královny manželky Camilly, jejichž oficiální pozvání se všeobecně očekává. Její syn Tom Parker Bowles má dvě děti ve věku 13 a 15 let a její dcera Laura Lopes třináctiletá dvojčata.

Odůvodněním, proč tomu tak není u Lilibet a Archieho, je podle paláce poměrně jednoduché - jsou prý příliš malí. Archie přitom v den korunovace oslaví narozeniny, budou mu čtyři roky. Čeká se tedy, že jeho rodiče stráví část dne i jeho oslavou.

V současné chvíli by se tak měli události účastnit devítiletý princ George a jeho sestra princezna Charlotte, která bude tou dobou čerstvě osmiletá. Princ s princeznou z Walesu prý zatím zvažují účast nejmladšího prince Louise, jemuž bude v dubnu pět let, ale rovněž je pravděpodobné, že chybět nebude. Jeho spontánní projevy během loňských oslav královnina platinového jubilea si sice královští fanoušci naprosto zamilovali, rodičům ale připravil zřejmě perné chvilky...

Reklama

Další články

Načítám