Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Rihanně (36) jsme byli dosud zvyklí vídat potrhané džínové šortky, punčochy se vzorem podvazků nebo topy s drzými nápisy. Zpěvačka je zkrátka rebelka každým coulem. O to větší překvapení bylo, když na galavečer časopisu TIME k příležitosti představení stovky nejvlivnějších lidí světa dorazila v nařasených růžových šatech z lesklého saténu. Exotická diva tak ukázala i svou ženštější stránku. Který ze stylů jí sluší více, to už je na individuálním posouzení...

Kdekoli se barbadoská R’n’B ikona objeví, vzbuzuje maximální pozornost. Ne jinak tomu bylo i na této události konané v úterý večer v New Yorku. Zpěvačka je rovněž jednou z osobností, které se na žebříčku časopisu TIME objevily. Rihanna se tak 'zabydlela' mezi mnoha dalšími osobnostmi, které měly za uplynulý rok podle časopisu největší vliv na veřejnost. Nechyběli například Barack Obama, Hillary Clinton, Warren Buffett, vévodkyně z Cambridge Catherine, Pippa Middleton, Tim Tebow, Jeremy Lin, Matt Lauer a další.

Zpěvačka doplnila výrazné šaty už jen velkými diamantovými náušnicemi a obula si černé lodičky za vysokém podpatku. Účesem zdůraznila vyholenou část vlasů nad jejím levým uchem. To bylo také tak jediné, co ze zpěvaččina 'zlobivého' stylu v úterý zbylo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám