Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má za sebou velké chvíle, zamilovala se, oslavila padesátku v O2 areně, momentálně připravuje v naší největší hale druhý koncert a mezitím samozřejmě vystupuje i na jiných akcích.

Usměvavá zpěvačka ale schytala palbu kritiky od svých sledujících za to, že na slovenskou verzi StarDance, kde vystoupila, zvolila velmi těsné, fialové šaty z blyštivého materiálu. Zepředu sice šaty perfektně padly, ale to, jak na zpěvaččině vypracovaném těle vypadaly ze strany, to už některé lidi pěkně rozohnilo. Provokativní střih ze stran totiž poodhaloval zpěvaččino poprsí, čemuž se rovněž říká 'sideboob'.

„Ty šaty už jsou moc!!!! Ty prsa z boku nejsou vůbec hezký, tam je ten věk už vidět,“ rozpoutala vlnu kritiky jedna z fanynek. A tím se strhla mela. „Ty šaty už jsou moc. Darinko, jste krásná, ale ty šaty nee,“ přidala se další ze sledujících. „Zakryla bych nedobře udělaná prsa, nebo zvolila jiný střih šatů,“ reagovala další.

Nutno podotknout, že z podobných komentářů si Dara, která svou postavou strčí do kapsy kdejakou dvacítku, nic nedělá. Na další akci, kde vystupovala, tedy na plese Českého rozhlasu to už zase rozjela a zvedla všechny přítomné ze židle. A rozdávala úsměvy na všechny strany.

Sama pak později na svém profilu prozradila, proč se stále tak usmívá. „Šťastná jsem už odmalička. Úsměv je pro mě přirozený projev, způsob uvolnění. Ráda ho nosím a ráda se na něho dívám," říká.

Jsou podle vás šaty Dary už příliš?
Vůběc ne. Může si je s přehledem dovolit
62,6 %
Možná by už mohla volit něco umírněnějšího.
11,6 %
Je to nevkus a k jejímu věku se nehodí.
25,8 %
Celkem hlasovalo 56394 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám