Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (40) je matkou tří dětí. "Troufla bych si i na čtvrté nebo páté," přiznala otevřeně Super.cz. "Má do toho ale co mluvit i tatínek," dodala. Zpěvák Pavel Habera, s nímž Daniela žije, se bude muset činit.

Daniela Peštová má z prvního manželství čtrnáctiletého syna Yannicka. Se zpěvákem a porotcem SuperStar Pavlem Haberou mají osmiletou dceru Ellu Joy Annu a dvouletého syna Paula Henryho. Modelce to ale nestačí. Na párty v agentuře Czechoslovak Models se nemohla odtrhnout od miminka jedné z kolegyň.

"Klidně bych si dokázala představit, že bych měla čtvrté nebo i páté dítě," svěřila. I se třemi dětmi zvládá dál kariéru topmodelky. Nedávno se vrátila z pracovního pobytu v New Yorku a nafotila dvě titulní strany českých módních časopisů. "Když to jde, třeba kvůli škole, beru děti na práci sebou," řekla Super.cz.

Když je Peštová doma, řeší obyčejné problémy jako každá maminka. Má ovšem chůvu a pomocnici v domácnosti. "Asi bych to zvládla sama, ale proč? Když je možné si domácí práci ulehčit, nebráním se tomu. Zatímco se doma uklízí, můžu jít třeba s dětmi na písek," soudí. I její partner Pavel Habera je hodně zaměstnaný. Rodině vypomáhají i modelčini rodiče. S dětmi se Daniela ve společnosti neukazuje. Chce pro své děti to nejnormálnější dětství. Prozradila ale, že nejstarší syn také inklinuje k umění. "Yannicka v poslední době hodně chytil tanec," upřesnila.

Peštová v České republice pracuje sporadicky, ale stále udržuje kontakt s Miladou Karasovou, která ji před lety objevila. Zavítala proto i na reopening párty agentury Czechoslovak Models, kterou Karasová založila a nedávno ji prodala. "Ani nechci počítat, kolik let se s Miladou známe. Našla mě v roce 1989," zavzpomínala na večírku, kde se potkala s mladšími kolegyněmi Kateřinou Průšovou (40) a Anetou Vignerovou (36) nebo módními návrhářkami Liběnou Rochovou a Tatianou Kovaříkovou.

Reklama

Další články

Načítám