Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská kráska Gisele Bündchen (43) je od rozvodu s Tomem Bradym na roztrhání. Fotí a natáčí jednu kampaň za druhou a nutno podotknout, že těžko vybrat tu, na níž je nejvíc sexy. Žhavým kandidátem na pomyslné vítězství by jistě byla i ta poslední, v níž se bývalá nejlépe placená modelka světa objevila...

Dvaačtyřicetiletá dvojnásobná maminka je na ní jen spoře oděná u tyče s parukou s dlouhými rovnými vlasy až nad zadek. Na sobě má například vysoce vykrojené černé body s výstřihem a kožené kozačky nad kolena na jehlách. Na dalších záběrech jsou to pak černé minišaty či třpytivý model s třásněmi. Vystoupení v pole dance od takové tanečnice by si jistě nechal líbit každý muž.

„Ta jedna jediná!“ napsala na Instagram luxusní brazilská značka obuvi Arezzo, pro níž byla kampaň vytvořena a přidala ještě emoji žhavého ohýnku. Spolupráce s Gisele fungue již řadu let a sázka na ni se značce vyplácí. V oblasti luxusní obuvi je údajně nejprodávanější v celé Latinské Americe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám