Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) si umí vybrat. Po vzoru své kamarádky Taťány Vilhelmové vyměnila manžela a výrazně si tím pomohla. Chudého divadelního režiséra Zdeňka Janáčka, se kterým má syna Bruna a dceru Stellu, nahradila miliardářem Martinem Shenarem.

Co je tento fešák zač? Kdysi u nás založil vydavatelství, které publikuje nejprodávanější módní magazíny v Česku. Po prodeji přesedlal na solární byznys. A tam vydělal neuvěřitelné peníze. Například za pět miliard prodal společnosti ČEZ dvě největší solární elektrány v Česku.

Má to ale háček. Od konkurence by elektrárny byly skoro o 1,16 miliardy levnější. Že by jedno z dalších neprůhledných výběrových řízení? V Shenarově firmě se angažuje advokát Dalibor Šachta, který léta spolupracuje s lobbistou Ivo Rittigem, napojeným na ODS.

V každém případě, Aňa našla pořádný ropovod. Shenarovo konto rozhodně jen tak nevyteče. Jen bude muset být obezřetná, aby se nenašla v okolí prima kolegyně, které se Shenar také zalíbí a začne boj. Miliardářů a navíc velkých krasavců tady totiž nepobíhá mnoho!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám