Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Demi Moore (61) ve čtvrtek nechyběla na velkolepé módní show Versace v Los Angeles, kam se nechala doprovodit dcerou Rumer, jež z Demi brzy učiní poprvé babičku. Přestože herečka v listopadu oslavila šest křížků, doslova zraje jako víno. Ať už je její recept jakýkoli, v poslední době jako by se čím dál víc podobala své kolegyni Courteney Cox.

Hvězda Striptýzu, Neslušného návrhu či Ducha už nějaký čas spoléhá na stylistu Brada Goreskiho. Ten jí na akci vymyslel moderní, sexy, ale přesto elegantní outfit. O vlasy se herečce stará kadeřník Ben Talbott a make-up je dílem vizážisty Lloyda Simmonse. Jak můžete sami posoudit, sázka na toto trio se herečce vyplácí.

Bývalá manželka Bruce Willise a Ashtona Kutchera nám navíc připomněla Courteney Cox v době její největší slávy, kdy hrála Monicu Geller v Přátelích. Tyto dvě herečky se dokonce v roce 2008 setkaly na promítání krátkometrážních filmů režírovaných ženami v Los Angeles a společně tehdy i zapózovaly fotografům, ale v té době si až na podobně upravené havraní vlasy příliš podobné nebyly.

Courteney se navíc poslední roky netají tím, že velice lituje většiny kosmetických procedur a nejrůznějších výplní, které v touze po věčném mládí absolvovala. Sama říká, že už si téměř není podobná a nejraději by vrátila čas. Jak aktuálně Courteney vypadá, bylo možné vidět například v pondělí během premiérového promítání snímku Vřískot 6 v New Yorku, kde Cox hraje jednu z hlavních rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám