Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpopulárnější chlapeckých kapel všech dob Backstreet Boys objíždí svět s jejich turné DNA. Zregenerovat mysl a ‚dobít baterky‘ je ale potřeba, a tak kluci před pár dny vyrazili na pohodovou plavbu jachtou poblíž přístavu v australské Sydney. Bylo vidět, že o zábavu nebyla nouze.

Na snímcích je kromě Nicka Cartera (43) k vidění ještě Brian Littrell (48) s Kevinem Richardsonem (51) a několika ženami, jak si společně vychutnávají šampaňské a dobře se baví.

Hlavně pro Nicka Cartera musela být taková plavba doslova terapií. Před pěti měsíci přišel o mladšího bratra Aarona, který zemřel v koupelně svého domu v Kalifornii v pouhých 34 letech. Problémový zpěvák dlouhé roky neměl sílu seknout s omamnými látkami.

Nedávno se navíc Aaronovo úmrtí začalo znovu řešit v médiích, když jeho matka Jane Carter uveřejnila na sociálních sítích záběry z místa synova úmrtí. Jane nabyla dojmu, že Aaron mohl být obětí trestního činu a chce tímto upozornit příslušné úřady, aby se případem znovu zabývaly a prošetřily jej. Původní příčině, která zněla předávkování, tak zřejmě nevěří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám