Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z neobsazovanějších hereček poslední doby Sydney Sweeney (26) zažívá díky seriálům Euforie, Bílý lotos či Everything Sucks! doslova kariérní boom. Jejích předností si ovšem stále častěji všímají i v módním odvětví, kde se stává vděčným objektem k focení především spodního prádla a plavek.

Pětadvacetiletá rodačka ze státu Washington se stala tváří nové kampaně plavek a spodního prádla influencerky Francescy Aiello, která nejdřív proslula pouze tím, že se sama na Instagramu producírovala v bikinách. Později se ovšem stala i jejich designérkou a nyní má úspěšnou vlastní značku.

Po uveřejnění prvních fotek, na nichž pózovala samotná Sydney v bílém spodním prádle, špičatých kozačkách s koženinou a závojem, spatřila světlo světa i série nafocená přímo se sedmadvacetiletou Francescou. Jak se fotky vydařily, můžete vidět v galerii.

Aiello založila svou společnost už v sedmnácti letech a ve dvaceti se stala nejmladší designérkou, která představila svou kolekci v rámci události Miami Swim Week. Její produkty jsou oblíbené i u celebrit, nosí je třeba modelka Candice Swanepoel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám