Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žena Leoše Mareše (47) měla tento týden narozeniny. Slavný moderátor neváhal a svou milovanou Moniku (43) vzal na oslavy do italské metropole. A ani tentokrát rozhodně nešetřil. Nechyběl totiž narozeninový přípitek, zastávka u slavné fontány Di Trevi a samozřejmě velkolepé nákupy. Monika se svým sledujícím pochlubila drahým dárkem od luxusní značky. Během pobytu v Římě samozřejmě manželé nevynechali návštěvu těch nejlepších restaurací.

Leoš a Monika mají navíc tento týden dokonce trojnásobný důvod k radosti. Nejenže oslavili 42. narozeniny této brunetky, ale v pátek to byl rok, co se jim narodila roztomilá dcerka Alex.

„10.3.2022 jsi vstoupila do mého života, chytla mě za ruku. A já ti slibuji, že kdykoli budeš chtít a potřebovat, budu tě za ni držet do konce mého života. Miluji Tě máma,“ napsala Monika na sociální síti.

Do toho všeho ještě stihli dooslavit v Římě pět let manželství. Leoš a Monika se brali 20.2.2018. Je tedy jasné, že tento týden moderátor svou kreditku opět pořádně provětral. „Cartier a Bulgary prstýnek. Leoš je skvělý,” napsala Monice jedna z fanynek na Instagramu, která si všimla luxusních nových šperků, které Marešova žena vynesla na večeři v Římě.

Reklama

Další články

Načítám