Hlavní obsah
Článek

V poslední době se po světě hojně rozšířila móda průsvitných šatů, pod kterými jsou jejich nositelkám částečně vidět vnady. Španělka Jessica Goicoechea šla ale ještě dál. Její róba neměla látku takřka žádnou, a tak ukázala v podstatě úplně všechno.

Jessica Goicoechea (26) je španělskou modelkou a módní návrhářkou. Modelingu se profesionálně začala věnovat velmi brzy a spolupracovala se slavnými značkami Puma, Calvin Klein a Victoria's Secret. Také se objevila v mnoha módních magazínech včetně Vogue nebo Elle. Má vlastní oděvní řadu a proslavila se i prostřednictvím sociální sítě, na které má v současné době 1,7 milionu fanoušků.

A právě ocenění získané v kategorii podnikání si byla převzít na galavečeru Premios Ídolo, který se konal ve španělském Madridu a oceňuje tvůrce digitálního obsahu s ohledem na jejich viditelnost a vliv. Jessica dorazila v róbě značky Ze García, kterou na sebe mohou obléknout jen skutečně hodně odvážné ženy. Její přední část je totiž v části dekoltu tvořena jen třemi tenkými proužky přes každé ňadro.

Jessica fotografie ve svém modelu zveřejnila i na sociální síti a od svých fanoušků se dočkala jen samé chvály. Nezbývá než se tedy zeptat, jestli byste se i vy, dámy, nechaly zlákat takovým trendem a podobné šaty na společenskou akci vynesly? Odpovědět můžete v naší anketě.

Líbí se vám tyto šaty?
Ano
31,5 %
Ne
55,1 %
Ano, ale neoblékla bych je
3,4 %
Je to naprostá hrůza
10 %
Celkem hlasovalo 111757 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám