Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (45) s partnerem, muzikantem Marcusem Tranem a jejich synem Leem místo dokonalé idylky zažili dovolenou hrůzy. Začátek dovolené na Bali rozhodně nedopadl podle jejich představ.

"První týden jsem si říkala, že poletíme okamžitě domů. Po Zanzibaru letět na Bali je sebevražda," naráží Martina na neuvěřitelný tyrkysový oceán na Zanzibaru, po kterém jí zbyly jen vzpomínky. Zklamaná nebyla jen z oceánu, ale také z jídla, každý den je navíc trápil déšť.

To nejhorší ale teprve přišlo. Chytila jsem úplavici, takže jsem týden trávila na WC a objímala mísu. Myslím, že s Marcusem můžeme vydat WC mapu. Věta, jaké mají záchody, mi bude znít v hlavě ještě dost dlouho," popisuje Martina. "Den v nemocnici, kapačky, antibiotika, která jsem měla s sebou z domova. Ty hodně pomohly," prozradila Super.cz Gavriely.

Poslední dva týdny ale její pohled na Bali změnily. "Nevím, kde nastal ten zlom, zda když jsem měla hlavu v míse, nebo byla připojená na kapačku, ale Bali je láska. Nejvíce mě okouzlil zelený Ubud, kde vám skáčou opice po hlavě. Každý si tam najde své. Na Bali nelétejte za plážemi. Kuta je největší žumpa, co jsem kdy viděla. Ale přesto má Bali neuvěřitelné kouzlo a my jsme nakonec měli kouzelnou dovolenou," dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám