Hlavní obsah
Článek

Herečka Demi Moore (61) patřila mezi hvězdné hosty přehlídky Versace, která se uskutečnila ve čtvrtek v Hollywoodu. Společně s ní na akci dorazila i její dcera Rumer Willis, která už se co nevidět stane maminkou. Svého prvního potomka očekává s hudebníkem Derekem Richardem Thomasem.

Dámy měly čestná místa v první řadě, a pohled na novou kolekci z dílny Donatelly Versace na nastávající podzim a zimu a modelky jako Kendall Jenner, Naomi Campbell, Gigi Hadid či Emily Ratajkowski tak měly z první ruky.

Nestárnoucí herečka, která vedle Rumer vypadala spíš jako její starší sestra, je prý z dceřina požehnaného stavu nadšená a na novou roli babičky se nesmírně těší.

„Nemůže se dočkat, až bude babičkou, a pomáhá Rumer se všemi možným přípravami. Vymýšlejí dětský pokojíček, jména pro miminka, kupuje jí knihy s různými radami, doporučuje jí vitaminy a samozřejmě jí vypráví o svých vlastních zkušenostech z těhotenství,“ prozradil zdroj z okolí herečky.

Demi je sama trojnásobnou maminkou. Kromě Rumer má ještě další dcery Scout a Tallulah s Brucem Willisem, jenž byl jejím druhým manželem. Ještě před ním byla pět let provdaná za hudebníka Freddyho Moorea. Jejím třetím manželem byl herec Ashton Kutcher, a to v letech 2005 - 2013, jenž po rozvodu s Demi založil rodinu s Milou Kunis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám