Hlavní obsah
Článek

Pokud jste si mysleli, že Lucka Vondráčková (44) se po svatbě s Tomášem Plekancem (41) a porodu syna Matyáše stala bezduchou hokejovou manželkou, tak jste na omylu.

Zpěvačka se sice v kanadském Montrealu odpovědně starala o svého synka Matyáše a o domácnost, na práci si ale taky našla čas. Na svatého Valentýna natáčela česká zpěvačka v montrealských ateliérech klip ke své nové písni „Ty jsi nej“.

Shodou okolností se na place Lucie minula s Julií Roberts, která zde natáčela svou pohádku Sněhurka. „Tak jsme to po té spící krásce trošku roztancovali," směje se. A jak už to tak v Lucčiných klipech bývá, šlo o pořádný tanec. Taneční čísla kanadských tanečníků měla na starost známá česká choreografka Quasha, sestra dýdžejky Luccy.

„Každý z tanečníků měl jiné zázemí. Někdo baletní, někdo tancuje spíš modernu. Bylo zajímavé pozorovat, jak se každý hýbe ve svých sólech úplně jinou technikou. Ve společných scénách jsme to pak propojili," s nadšením popisuje Lucka, která si už tradičně udělala vlastní choreografii na své sólo. „Bylo nádherný si po těhotenství a dvou měsících života s Matyášem pořádně zatancovat. Je to jako byste každý krok poprvé objevili. Jako když po dlouhé době a velké žízni skočíte do vody," říká Lucka.

V předělávce k písni „Tiny Turner Simply The Best“ se Vondráčková objevila v černé afro paruce, a tak se nabízela otázka, jestli tím chtěla vzdát hold rockové babičce.

„Od Tiny Turner jsem na tuhle krásnou písničku dostala svolení, tak jsem se o ni chtěla dobře postarat. Navíc si ji fanoušci vyžádali jako klip. Černá paruka je jen moje alter ego," vysvětluje s úsměvem Vondráčkové.

Video o klipu si můžete prohlédnout v tomto článku.

Reklama

Další články

Načítám