Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prostorách hollywoodského Pacific Design Center se ve čtvrtek konala velkolepá módní show značky Versace a hvězdami se to na ní doslova hemžilo i mezi přihlížejícími. Novou kolekci na příští podzim a zimu představily mimo jiné nejznámější modelky současnosti Kendall Jenner (28), Gigi Hadid (29) a Emily Ratajkowski (32), které se zdály být hlavními hvězdami celé show. Ovšem do momentu, než na scénu nakráčela Naomi Campbell (53)...

Přestože o čtvrt století mladší krásky vypadaly ve večerních róbách známé značky úchvatně, sebejistota a důstojnost, s jakou se objevila v tělo obepínajících černých šatech na mole Naomi, byla vskutku působivá. Campbell tak opět dokázala, že supermodelky z 90. let minulého století byly a jsou stále pojmem. Když se tehdy řeklo Cindy, Claudia či Naomi, všichni hned věděli...

Všechny zmiňované dámy, až na Kendall, která se poslední roky drží na špici žebříčku nejlépe placených modelek světa, mají něco společného. Jsou totiž maminkami dvouleťáčků. Zatímco Gigi s Naomi mají holčičky, Emily porodila svému dnes již exmanželovi Sebastianu Bear-McClardovi syna Sylvestera.

Vztah s otcem malé Khai Zaynem Malikem nevydržel ani Gigi, která po domnělém románku s Leonardem DiCapriem zůstává single maminkou. Oficiálně vychovává svou dcerku sama i Naomi, podle některých zdrojů ale partnera má, pouze si po řadě nevydařených vztahů střeží své soukromí.

Reklama

Další články

Načítám