Hlavní obsah
Článek

Když odlétala po třech letech čekání do milovaného Thajska, vůbec netušila, co ji na cestě čeká. Andrea Pomeje (35) se během své tour v daleké Asii zasnoubila. A nutno říct, že to byla žádost o ruku jako z romantického filmu.

Během výletu na ostrově Koh Samui, kde s přítelem Petrem trávila poslední dny, před ní její partner poklekl. „Od příjezdu na Samui mi každý den říkal, že si chce jet někam udělat společné fotky, já samozřejmě zpruzená, a tak jsem to furt odkládala,“ řekla Super.cz Andrea, která vůbec nic netušila.

Andrea Pomeje se zasnoubila. Romantika jako hrom na dovolené v Thajsku

Žádost o ruku proběhla v pondělí, od kdy Andrea září ještě víc než dřív. „Já bych do sebe vůbec neřekla, že mě to takhle vezme,“ svěřila se Pomeje a popsala romantickou chvíli. „Vyrazili jsme na motorce na výlet po ostrově, kde našli nádhernou pláž. Nafotili jsme několik fotek a pak mi Peťa říká, že chce ještě jednu na stojáka,“ svěřila se Pomeje s tím, že chvíli protestovala. „Nakonec jsem souhlasila on, ale nastavil místo foťáku video a zbytek už mám v mlze,“ prozradila dýdžejka, která se už pochlubila zásnubním prstýnkem.

„Byla jsem úplně v šoku a prostě nenaskočilo nic jiného než štěstí. Žádný pochyby,“ svěřila se Super.cz dýdžejka, která je z gesta svého partnera stále dojata. První, komu radostnou zprávu o zásnubách prozradili, byla samozřejmě dcera Anička, která byla ze zprávy nadšená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám