Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Cher (77) už pár měsíců tvoří pár s hudebním producentem Alexanderem Edwardsem, jenž je o čtyři dekády mladší než ona. Nyní se spolu ale poprvé objevili na společenské akci.

Společným debutem na 'červeném koberci', který bývá u slavných párů vzkazem pro veřejnost, že to spolu dvojice myslí skutečně vážně, se pro ně stala módní přehlídka značky Versace konaná ve čtvrtek v Hollywoodu. Společně s nimi ji sledovala celá řada dalších celebrit včetně zpěvaček Miley Cyrus či Duy Lipy nebo herečky Anne Hathaway. Ujít si ji nenechala ani Paris Hilton.

Zatímco Alexander zvolil černý outfit, Cher vsadila na modrou a v dokonale sladěném kompletu vypadala neuvěřitelně mladistvě. Ačkoli věkově by se mohli zdát jako nesourodý pár, společně působili šťastně a uvolněně. Cher navíc jako by si plula na zamilovaném obláčku...

„Láska nezná matematiku. Nesnažím se nás obhajovat. Hateři budou hejtovat, i když jsme šťastní a nikoho neobtěžujeme,“ vyjádřila se k jejich vztahu a věkovému rozdílu zpěvačka loni v listopadu.

Ostražitost je ovšem namístě, jelikož producent v minulosti proslul vztahem s modelkou Amber Rose, s níž má malého syna. Rozešli se poté, co loni v létě vypluly na povrch jeho záletnické sklony. Amber měl totiž podvádět minimálně s dvanácti ženami, což nakonec i sám přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám