Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Havránek a Andrea Bezděková (29) tvoří v reality show Survivor nerozlučnou dvojici. Dlouho to vypadalo tak, že mezi nimi roste něco více než přátelství. Divné by to nebylo. V minulosti spolu měli krátký poměr.

Že mezi nimi něco je, naznačili i jejich spoluhráči Martin a Pavlína. Nyní se poprvé ke vztahu k Andree a také přítelkyni Gabriele Gášpárové (23), která na něj čeká doma, vyjádřil Pítr.

"To, že s Andreou řeším víc než s ostatníma, je samozřejmé. Známe se z dřívějška. Samozřejmě náš vztah je pouze herní, moc dobře víme, jak to máme nastavené. A já vím, jak to mám nastavené já," řekl Havránek.

"S jednou přítelkyní jsem přijel a hodlám se za ní vrátit. Je to člověk, který mi tady chybí úplně nejvíc," vyznal se z citů ke Gabriele Gášpárové. Ta tak rozhodně nemusí ronit slzy, které jsme u ní viděli ve chvíli, kdy viděla video ze Survivoru, kde Pítr leží v noci u Andrey a vypadalo to, že k sobě mají blíž než jako přátelé.

Reklama

Další články

Načítám