Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Páteční srdeční kolaps baviče Jiřího Krampola (85), který zapříčinil stres posledních dnů, ale podle jeho manželky také to, že poslední dobou dost pil a polykal prášky, naštěstí nemá žádnou závažnější dohru. Proto také moderátora pořadu Nikdo není dokonalý propustili dnes z nemocnice. „Cítím se výborně,“ řekl Krampol, který krátce poté odjel do domova důchodců, kde měl besedu.

Herce přijali v Nemocnici na Františku kvůli podezření na infarkt. Ten se nepotvrdil. „Nakonec jsem tu musel zůstat déle kvůli pozorování mého srdečního rytmu,“ říká. A zatímco jiný by si dal aspoň pár týdnů odpočinku od pracovního stresu, Jiří Krampol hned spěchal za prací.

„Jirka se doma jen vysprchoval, převlékl, zašli jsme si na oběd a pak hned odjel na besedu do domova důchodců. Práce mu chyběla,“ tvrdí jeho manželka Hana Krampolová (†59).

Tu nyní čekají hned dvě trable najednou. Jana Doležalová-Szabová, která měla údajně obvinit Krampola ze znásilnění, což však odmítá, se chystá napsat knížku o jejím životě a uveřejnit v ní také všechny sprosté esemesky, jež dostávala od Krampolové. Kvůli poškození pověsti ji navíc požene k soudu. Manželka herce by tak musela platit klidně i statisíce odškodného. „Nic platit nebudu. Cimický to má na papíře, že jsem magor. To se radši nechám zavřít do blázince. Psát už jí ale nebudu, to slibuju,“ dodala Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám