Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by čekal nějaké romantické vyznání, kterým by princ William (41) a jeho manželka Kate (42) oslavili Mezinárodní den žen, byl by na omylu. Manželé se nenechávají rozhodit mediální kauzou o údajné princově milence a k žádným gestům směrem k veřejnosti, kdy by měli potřebu obhajovat pevnost jejich vztahu, se neuchylují. Kate měla totiž ve středu na programu úplně něco jiného!

Princezna z Walesu zapůsobila na vojáky i na královské fanoušky, když předvedla své dovednosti během vojenského výcviku v Salisbury Plain. Kate do výcvikové oblasti zavítala v rámci svých povinností spojených s novým titulem plukovnice irských gard, což ovšem s oslavou MDŽ nijak nekorespondovalo a jednalo se o pouhou náhodu.

Kate navštívila 1. prapor irských gard a měla možnost si vyzkoušet i první pomoc raněnému. Vyzkoušela si tak, jak ovázat ránu, použít škrtidlo k zastavení silného krvácení a zkontrolovat životní funkce zraněného vojáka na bojišti.

Následně se dočkala ocenění, když o ní podplukovník prohlásil, že je inspirací pro mladé ženy, jelikož se výcviku účastnila s odhodláním sobě vlastním i v mrazivých teplotách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám