Hlavní obsah
Článek

Chladné měsíce si zpříjemnila v teple. Moderátorka Primy Sandra Pospíšilová (38) zabalila kufry a se starší dcerkou Emilkou vyrazila k moři. Cílem jejich cesty se stala Dubaj, kam se těšily tak moc, že na letiště vyrazily dřív, než měly.

„Příště se líp kouknu na termíny. Na letiště jsme totiž omylem vyrazily o den dříve. Jak jsem nekupovala letenky, tak jsem si spletla datum,“ popsala moderátorka humorný okamžik. „Takže jakmile jsem to uprostřed D1 zjistila, otáčely jsme se a jely domů. Emilka samozřejmě smutná. O den později už ale vše naštěstí klaplo na jedničku a výlet jsme si moc užily. Hlavně Emilka, která spoustu věcí viděla poprvé a taky poprvé letěla letadlem,“ svěřila se Super.cz Sandra, která byla z místa nadšená.

Nejvíce se nám líbilo v muzeu budoucnosti, kde jsme viděly, jak jednou budou třeba jednou vypadat domácí mazlíčci. Taky jsme navštívily místo jako z Avatara, úžasné zábavní parky, obří akvárium nebo pouštní safari,“ svěřila se Sandra, která nechala manžela a malého synka Leonka, se kterým je na mateřské, doma a dovolenou si užila jen s dcerkou.

„Bylo moc fajn, že i když jsme šly s Emilkou kamkoliv jen samy dvě na procházku, cítila jsem se tam bezpečně, za což jsem byla moc ráda,“ dodala moderátorka Primy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám