Hlavní obsah
Článek

Dvaačtyřicetiletá Kristina Parks Fernandez z Chino Hills v Kalifornii v roce 2016 obrátila svůj život naruby, když ji opustil manžel a ona zůstala sama na výchovu jejich tří dětí. Rozhodla se zahájit tvrdý režim, který zahrnoval mimo jiné i každodenní vstávání ve čtyři hodiny ráno. Dnes vypadá trojnásobná maminka jako někdo úplně jiný a přijde si díky tomu na pořádný balík peněz.

Kristina byla podle svých slov už od osmi let téměř denně šikanovaná a brzy se naučila využívat humor jako svou „obranu“. Vytvořila si velmi nezdravý přístup k jídlu, někdy snědla třeba jen jeden sendvič denně, zatímco jiný den spořádala klidně i tři tisíce kalorií.

Ve svých pětatřiceti se rozhodla, že už se nechce cítit ve svém těle nejistě a nastolila vstávání ve čtyři, kdy začíná kardio cvičením nalačno. Nyní jí šest jídel denně s energetickou hodnotu okolo dvou tisíc kalorií. Její jídelníček se skládá z vajec, ovesných vloček, proteinového prášku, mandlového másla, brokolice, chřestu, zelených fazolek, kuřecího masa, krůty, sladkých brambor, krevet a rýže.

Díky svým současným proporcím si vytvořila silnou základnu fanoušků na platformě sdílející placený obsah, důrazně ale odmítá jakékoli žádosti o pornografické příspěvky.

„Můj profil je založen na mé síle, kráse a fetišismu na svaly. Moji přátelé a rodina mě velmi podporují a vědí, že nejdu přes tyto hranice. Asi bych mohla být velmi bohatá, kdybych se vydala cestou porna, ale rozhodla jsem se vydělávat tak, abych měla hezký život a byla spokojená se sebou i tím, co sdílím,“ říká Fernandez, která si podle svých slov přijde měsíčně na sumu v přepočtu mezi 318 – 450 tisíci korun.

Reklama

Další články

Načítám