Hlavní obsah
Článek

Na několik měsíců ji zranění vyřadilo z práce. Jitka Čvančarová (46) si v loňském roce ošklivě zlomila kotník. Musela tak zrušit nasmlouvanou práci a půl roku se věnovat léčbě a rehabilitaci. Jak to má herečka s návratem k práci.

„S projekty jsem opatrná, potřebuji možná transformovat svoji profesi, abych tam mohla dát všechno, co potřebuji. Teď jsem si léčila komplikované zranění nohy, což mi dalo na půl roku takovou hezkou a krásnou pauzu, a ještě bych v ní klidně vydržela,“ svěřila se herečka, která si nenechala ujít vernisáž obrazů svého kolegy, zpěváka Davida Uličníka, se kterým se potkala v divadle v muzikálových projektech.

Na obrazovce je aktuálně k vidění v seriálu Černé vdovy, roli v Kukačkách musela kvůli poraněné noze odmítnout a další projekt herečku čeká. „Mám tam v přípravě krásný biják. V tom tvůrčím procesu je to složité, hlavně najít peníze na něco, co není střední proud,“ prozradila Jitka Čvančarová s tím, že pauzu si naplno užila.

„Já jsem si ji dala už před zraněním, a to zranění přišlo jako shůry potvrzení, že bych se možná měla transformovat v profesi, myslím, že všechno má svůj význam, jen to člověk nesmí přecházet. Beru život takový, jaký je a miluji, že nevíte, co přijde zítra, takže uvidíme, kam se pohnu, třeba začnu i malovat,“ řekla s úsměvem herečka a dodala, že by se nebránila tomu více se opět věnovat i zpěvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám