Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Tatáňa Kuchařová (36) si poslední dny užívala v největším městě USA. Slavné velkoměsto česká Miss World 2006 miluje. Pokud si ale myslíte, že Táňa tam byla jen proto, aby po ulicích Manhattanu pobíhala jako Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, jste na omylu.

Její cesta byla hlavně pracovní. Odletěla totiž na největší genderovou konferenci na světě, na zasedání OSN, kde se zúčastnila Commission on the Status of Women (Výboru nevládních organizací pro postavení žen.) Vystupuje zde pravidelně od roku 2015.

„Jak se říká, New York never sleeps, tak přesně v tomto duchu tahle návštěva byla. Od rána do večera meetingy v OSN, měla jsem projev, a také jsem jeden event odmoderovala s naším panem ministrem. Přála bych všem ženám-seniorkám, aby mohly žít důstojný život a aby netrpěly na dopady nerovného odměňování,“ svěřila se Taťána Super.cz.

Blonďatá kráska má navíc diář úplně plný. V tuto chvíli musela návštěvu New Yorku přerušit a sedí v letadle do Prahy, aby stihla odpolední inauguraci nového českého prezidenta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám