Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to oficiálně potvrzeno. Lindsay Lohan (37) bude hrát nezapomenutelnou filmovou legendu Elizabeth Taylor. Pro Lindsay, která na sebe v posledních letech upozorňovala více svými průšvihy, než brilantními výkony před kamerou, je to obrovská šance, jak prokázat svůj herecký talent. Pětadvacetiletá blondýnka se představí v roli Elizabeth Taylor v životopisném snímku Liz & Dick.

„Elizabeth Taylor jsem vždy obdivovala a chovala jsem k ní obrovský respekt. Ona nebyla jen skvělou herečkou, ale byla také úžasnou ženou. Je mi velkou ctí, že jsem byla oslovena ztvárnit tuto roli,“ neskrývala nadšení a obdiv k herečce Lohan.

Film bude zaměřen na pravdivý milostný příběh mezi legendární představitelkou filmové Kleopatry a hercem Richardem Burtonem. Lindsay byla role nabídnuta již před časem, ale tvůrci se stále báli, zda spolupráce s mladou a donedávna velice neklidnou herečkou nebude přílišným rizikem. Nakonec se ale rozhodli, že je pro roli ideální volbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám