Hlavní obsah
Článek

Nedávno proběhnuvší jedenáctý ročník soutěže ženské a mužské krásy Tvář roku poznamenala ostuda jako hrom jednoho z finalistů. Třiadvacetiletý Patrik Kaleja totiž udělal tak ledabylá opatření po malé potřebě, že se při přehlídce spodního prádla mohl propadnout hanbou do země. Podívejte se do fotogalerie nejen na jeho fotky s mokrými trenkami, ale i na snímky krásných těl dalších třinácti účastníků soutěže.

Patrik by se asi raději neviděl. Všichni návštěvníci Óčko klubu totiž naprosto detailně viděli, že se mu malá potřeba úplně nepovedla, možná i nějaká ta slza v lítosti nad jeho ztrapněním že ukápla.

„Toho kluka neznám, ale je to vážně ostuda. Mně se to zatím nestalo. Když chodím přehlídky, vždy před vstupem na molo musíme všichni na WC. Je to proto, abychom neměli nafouklá břicha. Asi měl chlapec strávit na toaletě po vykonání potřeby víc času, aby tomuhle zabránil,“ řekl Super.cz protřelý mužský model Karel Frýd alias Plyšák z Big Brothera.

V porotě soutěže Tvář roku zasedli dvorní skladatel Ivety Bartošové Jarek Šimek nebo její exmilenec Domenico Martucci. Na akci, kterou uváděl Jaroslav Parči s krásnou Genny Ciatti, vystoupili mimo jiné Zbyněk Drda, Madalena Joao, dívenka z Talentu Dianka Kalashová, děti z Dětského domova Býchory, pro které partneři akce připravili řadu dárků, nebo chlapská taneční skupina Rasputin. Vítězi se stali Lucie Šonková (21) z Prahy a Jan Havlovic z Kutné Hory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám