Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Qurana a Cheryl McGregorových z Georgie v USA budí velkou pozornost. Manžele, jejichž tiktokový profil sledují víc než tři miliony lidí, dělí šestatřicet roků, starší je žena. Nyní prozradili, že touží po společném dítěti.

Touhou po založení rodiny se netajili od začátku, nyní však začali jednat. Dítě by jim měla odnosit náhradní matka, v kontaktu jsou prý již se třemi. Zvažují rovněž adopci. Cheryl je přitom už zasloužilou matkou i babičkou, z předchozích vztahů má celkem sedm dětí.

Haterům, kteří jí píšou, že je moc stará na péči o malé dítě, vzkázala, že se cítí skvěle. „Říkají, asi kvůli mému věku, že se už nezvládnu postarat o dítě. Cože? Mám víc energie než půlka těch děcek, které se o děti starají, takže v tom nevidím problém,“ uvedla v pořadu This Morning na stanici ITV.

Nejen cizí lidé mají připomínky k jejich vztahu, Cheryl se svěřila, že i jejich rodiny si myslely, že se jedná o vtip. „Je to s nimi boj, ta snaha jim dokázat, že nejde o fór. Mých sedm dětí mi říkalo, že mě (Quran) využívá, ale ani jeden toho druhého nevyužívá, nemůžeme ovlivnit, pro koho naše srdce zahoří,“ říká dvaašedesátiletá babička.

Manželé se potkali v roce 2012 ve fast foodu, kde oba pracovali. Tehdy bylo Quranovi pouhých 15 let. Vztah ale začali až později, v roce 2020. O rok později se vzali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám